Skrivare

Kontor

En grej som alla förr eller senare behöver men inte alltid har är en skrivare! Vi har tagit fram en lista med de bästa skrivarna på marknaden för att underlätta ditt val när det kommer till att investera i en skrivare som passar dina behov. Med olika funktioner, design och prisklasser finns det garanterat en skrivare som är perfekt för just dig. Med hjälp av vår jämförelse kan du hitta den bästa skrivare för just dig.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Skrivare thumbnail

Skrivare bäst i test 2024

1. Brother DCP-L3560CDW

En mångsidig skrivare som kombinerar hög hastighet och kvalitet med låga ljudnivåer. Denna skrivare från Brother är utrustad med trådlös anslutning och du har även möjligheten att skriva ut direkt från din smartphone tack var det den tillhörande Brother iPrint&Scan-appen. Den får fram en utskrift på mindre än 14 sekunder och har en hög papperskapacitet på upp till 250 ark åt gången.
6 993,75 SEK

2. HP LaserJet MFP M234dwe

En smidig och effektiv multifunktionsskrivare från HP som passar perfekt för små kontor och hemmakontor. Den har en snabb utskriftshastighet på upp till 30 sidor per minut och en papperskapacitet på 150ark. Utöver det finns stora möjligheter till trådlös anslutning och utskrift från olika enheter. Bland det anmärkningsvärda är även smart app-funktionalitet som gör det enkelt att hantera utskrifter på distans.
4 056,25 SEK

3. Canon Maxify GX7050

En kraftfull multifunktionsskrivare från Canon som är speciellt designad för att möta större behoven. Med dess imponerande utskriftshastighet på ca 7 sekunder och dess otroligt höga papperskapacitet på 600 ark så är den väldigt effektiv för den som har stor användning av skrivare.
12 017,50 SEK
10 327,50 SEK

Bästa Skrivare

  1. Brother DCP-L3560CDW
  2. HP LaserJet MFP M234dwe
  3. Canon Maxify GX7050

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Brother DCP-L3560CDW från Office&Print. En mångsidig skrivare som kombinerar hög hastighet och kvalitet med låga ljudnivåer. Denna skrivare från Brother är utrustad med trådlös anslutning och du har även möjligheten att skriva ut direkt från din smartphone tack var det den tillhörande Brother iPrint&Scan-appen. Den får fram en utskrift på mindre än 14 sekunder och har en hög papperskapacitet på upp till 250 ark åt gången.
ProduktPrisHandla
1. Brother DCP-L3560CDW 6 993,75 SEK Köp nu
2. HP LaserJet MFP M234dwe 4 056,25 SEK Köp nu
3. Canon Maxify GX705012 017,50 SEK 10 327,50 SEK Köp nu

Att tänka på

Utskriftshastighet

Vi anser att det är viktigt att tänka på utskriftshastigheten eftersom den påverkar hur snabbt skrivaren kan producera utskrifter. En högre utskriftshastighet kan vara fördelaktig om du behöver skriva ut stora mängder dokument regelbundet.

Papperskapacitet

Papperskapaciteten är också viktig att ta hänsyn till, speciellt om du behöver skriva ut stora mängder dokument på en gång. En skrivare med en hög papperskapacitet kan spara tid och minska antalet gånger du behöver fylla på papper i skrivaren.

Kompatibilitet

Se till att skrivaren är kompatibel med datorn eller enheten du planerar att använda den med. Det är också fördelaktigt att veta vilka program eller programvaror du behöver att använda för utskrifter. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du välja en skrivare som passar dina behov och krav på bästa möjliga sätt.

Om skrivare

En skrivare är en elektronisk apparat som används för att skriva ut text, bilder och andra dokument på papper. Den är vanligtvis ansluten till en dator eller annan enhet via en kabel eller trådlös anslutning. Skrivare fungerar genom att ta emot data från datorn och omvandla den till en fysisk kopia på papper. Den kan användas för att skriva ut allt från brev och rapporter till fotografier och affischer. Det finns även olika typer av skrivare, där dem vanligaste är bläckstråleskrivare, laserskrivare och multifunktionsskrivare som också kan skanna och kopiera dokument. Varje typ har sina egna fördelar och nackdelar, så det är viktigt att välja en skrivare som passar ens behov och budget eftersom de också finns i olika prisklasser och med olika funktioner.