Vevradio

OutdoorTeknik

Nödsituationer är inget vi önskar oss men något man bör vara förberedd på. Vad händer om det inte finns tillgång till el eller batterier? Med hjälp av en vevradio kan du till ex. säkerställa att du inte missar viktig information som sänds via radio eller säkerställa att du har en ficklampa som funkar. Detta och mycket mer får du genom att köpa en nödradio. Vilka som är bästa vev- eller nödradion har vi jämfört och tagit fram åt dig…

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Vevradio thumbnail

Vevradio bäst i test 2024

1. Nödradio från Bered

En vevradio som funkar även utan tillgång till el och batteri med hjälp av solceller och vev-generatorn. Kommer med AM/FM radio samt en väderradiofunktion. Utöver det finns en ficklampa för mörka förhållanden. Utöver det finns en USB port som kan användas som tillfällig powerbank.
549,00 SEK

2. Vevradio m. Ficklampa & Powerbank

En röd vevradio med AM/FM sändning för radiopålysningar samt en ficklampa för mörkare förhållanden. Är solen framme istället så kan solcellspanelerna ladda upp radions batteri genom strålningen. Om annars nödsituation så kan man med 3-5 minuters vevning också få igång radion. Har USB port för att kunna ladda mobil och annat.
499,00 SEK

3. Midland Med Ficklampa/Powerbank ER300

En nödradio av mycket hög kvalitet. Både FM/AM frekvenser och möjlig att ladda på tre olika sätt (dynamo, USB-kabel, solpanel). Finns även en grymt stark ficklampa och powerbank för att ladda mobil. Midland ER300 är vår testvinnare i valet "Premium".
1 431,25 SEK

Bästa Vevradio

  1. Nödradio från Bered
  2. Vevradio m. Ficklampa & Powerbank
  3. Midland Med Ficklampa/Powerbank ER300

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Beredskapslåda från Bered. Beredskapslåda inklusive nödradio och övriga produkter som rekommenderas av MSB. En samling av alla praktiska saker du behöver. Vi rekommenderar dig att ha samtliga dessa produkter hemma. Om du redan har, se annan rekommendaiton på vevradio istället.
ProduktPrisHandla
1. Nödradio från Bered549,00 SEK Köp nu
2. Vevradio m. Ficklampa & Powerbank 499,00 SEK Köp nu
3. Midland Med Ficklampa/Powerbank ER300 1 431,25 SEK Köp nu