Våffeljärn

Kök

Det finns inget bättre är en nygräddad och krispig våffla. Men för att göra en våffla behöver man ett riktigt bra våffeljärn. Vi har jämför de 3 bästa våffeljärnen för dig!

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Våffeljärn thumbnail

Våffeljärn bäst i test 2024

1. Select Dubbel

Select Våffeljärn Dubbel är ett våffeljärn som gör frasiga och goda våfflor på nolltid! Våffeljärnet tar 2 våfflor samtidigt, så man kan äta samtidigt som man våfflar nästa våffla. Järnet hettas upp snabbt och har en smart lampa som visar när det är varmt och redo att användas.
538,00 SEK

2. Våffeljärn 1000W

En riktig premiumvariant för de som verkligen älskar våfflor! Med detta järn kan man själv styra temperaturen för att få den helt perfekta våfflan som man själv gillar. Det gör man genom reglatorn på framsidan. Man kan även sätta en timer så man vet när våfflar är klar.
2 425,00 SEK

3. Select Singel

Detta järn är likadant som vår testvinnare, men man kan bara göra en våffla åt gången. Perfekt för dig som är ensam och inte behöver mer är ett järn!
331,00 SEK

Bästa Våffeljärn

  1. Select Dubbel
  2. Våffeljärn 1000W
  3. Select Singel

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Select Dubbel från OBH Nordica. Select Våffeljärn Dubbel är ett våffeljärn som gör frasiga och goda våfflor på nolltid! Våffeljärnet tar 2 våfflor samtidigt, så man kan äta samtidigt som man våfflar nästa våffla. Järnet hettas upp snabbt och har en smart lampa som visar när det är varmt och redo att användas.
ProduktPrisHandla
1. Select Dubbel538,00 SEK Köp nu
2. Våffeljärn 1000W2 425,00 SEK Köp nu
3. Select Singel331,00 SEK Köp nu

Hur vi utförde testet

För att hitta det bästa våffeljärnet analyserade vi flera produkter, kundrecensioner och topplistor. Vi ställde oss även dessa viktiga frågor:

Hur effektivt är våffeljärnet?
Hur stor kapacitet har våffeljärnet?
Hur enkelt är våffeljärnet att rengöra?
Vilka funktioner och tillbehör följer med våffeljärnet?
Hur lättanvänt och ergonomiskt är våffeljärnet?

Utifrån dessa frågor valde vi ut tre våffeljärn som blev bäst i test enligt oss på Testkalle!

Vad är ett våffeljärn?

Ett våffeljärn är en apparat som används för att grädda våfflor. Den består av två uppvärmda plattor med mönster som formar smeten till de klassiska rutiga våfflorna.