Gryta

Kök

Ett kök är inte komplett utan en gryta eller kastrull för ordentlig matlagning. Det finns grytor av olika storlekar, material och slag. För att hjälpa dig välja har vi jämfört och förenklat beslutet om vad som är den bästa gryta för ditt kök.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Gryta thumbnail

Gryta bäst i test 2024

1. Fiskars Gryta Brasserie

En gryta tillverkad av gjutjärn vilket gör denna produkt utmärkt för långkok. Funkar på spishällar och är skyddad från rost. Grytan klarar 4.5 liter och bör endast diskas för hand.
999,00 SEK

2. Kastrull 24

En gryta av hög kvalitet som är lämpad för all typ av matlagning och rymmer en hela 24 liter. Har två handtag och även ett lock med handtag. Passar på induktions-spisar och gas-spisar.
1 920,99 SEK

3. HI Lång Gryta

En gryta av högsta kvalitet som passar för användning på flesta spishällar. Utformad för tillagning av sparris och liknande med en totalkapacitet på 4 liter. Med handtag och knopp så kan man ta i grytan utan risk för brännsakada.
786,99 SEK

Bästa Gryta

  1. Fiskars Gryta Brasserie
  2. Kastrull 24
  3. HI Lång Gryta

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Fiskars Gryta Brasserie från Mobilmarket. En gryta tillverkad av gjutjärn vilket gör denna produkt utmärkt för långkok. Funkar på spishällar och är skyddad från rost. Grytan klarar 4.5 liter och bör endast diskas för hand.
ProduktPrisHandla
1. Fiskars Gryta Brasserie999,00 SEK Köp nu
2. Kastrull 241 920,99 SEK Köp nu
3. HI Lång Gryta 786,99 SEK Köp nu