Strandstol

Outdoor

En strandstol är en bekväm och praktisk möbel som gör det möjligt att koppla av och tack var det deras förmåga att var hopfällbara och lätta att transportera, gör det dem till perfekta för att ta med på semester eller picknickar. Trots namnet så går det faktiskt utmärkt att använda en strandstol i skogen, på camping resan, vid fiskestunden eller bara i trädgården. Vilken du ska välja kan dock vara svårt att bestämma därför har vi jämfört några strandstolar för att hjälpa dig med beslutet.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Strandstol thumbnail

Strandstol bäst i test 2024

1. Brafab Ulrika Beige

En väldigt snygg strandstol från Brafab som utlovar bra kvalitet med textil och aluminium tillverkning. Enkel hopfällning och en praktisk ficka för enklare förvaring.
765,00 SEK
689,00 SEK

2. Hopfällbara - 2 pack

Erbjuds två strandstolar tillverkade i oxfordtyg som går för ett till väldigt schysst pris. Stolarna är väldigt enkla att fällas ihop och transporteras och gör det effektivt att slå upp en sitt plats oavsett var du befinner dig.
1 016,99 SEK

3. Hopfällbar Eukalyptusträ

En strandstol som är tillverkad med fascinerande eukalyptusträ och polyester material för att ge en beständig sittupplevelse för alla fritidsaktiviteter oavsett om det är stranden eller campingresan.
1 017,99 SEK

Bästa Strandstol

  1. Brafab Ulrika Beige
  2. Hopfällbara - 2 pack
  3. Hopfällbar Eukalyptusträ

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Brafab Ulrika Beige från Balkongshoppen. En väldigt snygg strandstol från Brafab som utlovar bra kvalitet med textil och aluminium tillverkning. Enkel hopfällning och en praktisk ficka för enklare förvaring.
ProduktPrisHandla
1. Brafab Ulrika Beige765,00 SEK 689,00 SEK Köp nu
2. Hopfällbara - 2 pack 1 016,99 SEK Köp nu
3. Hopfällbar Eukalyptusträ 1 017,99 SEK Köp nu