Overall

Outdoor

Att hålla sig varm, torr och bekväm på dagar då vädret inte är det bästa kan vara en utmaning. Men det behöver det inte vara, utan genom att klä sig i en overall kan man rusta sig för att på samma sätt kunna utföra sina utomhusaktiviteter utan begränsning. Har du svårt att välja vilken overall du ska köpa så behöver du inte kika mycket längre… här kommer en lista av dem bästa vi har jämfört och sammanställt åt dig.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Overall thumbnail

Overall bäst i test 2024

1. Micro Overall

En overall som är tillverkad av polyester och därmed ger en bekväm och lätt passform samtidigt som det håller dig varm och torr i alla väderförhållanden. Smidig att ta klä på/av med en dragkedja och tillförsedd med både inner- och sid-fickor.
1 155,00 SEK
420,00 SEK

2. Overall herr storlek M blå

En overall som är lämpad bäst för arbetes aktiviteter tack var det sin slitstarka tillverkning av bomull (35%) och polyester (65%). Väldigt goda möjligheter till förvaring med rymliga fickor samt bra passform med den en elastisk midjeband.
756,99 SEK

Bästa Overall

  1. Micro Overall
  2. CATAGO Trainer Winter Jumpsuit
  3. Overall herr storlek M blå

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Micro Overall från KOSA Sport. En overall som är tillverkad av polyester och därmed ger en bekväm och lätt passform samtidigt som det håller dig varm och torr i alla väderförhållanden. Smidig att ta klä på/av med en dragkedja och tillförsedd med både inner- och sid-fickor.
ProduktPrisHandla
1. Micro Overall 1 155,00 SEK 420,00 SEK Köp nu
2. Overall herr storlek M blå756,99 SEK Köp nu