Elektrisk Nackmassage

Träning

Dålig hållning, jobbigt träningspass eller krävande arbetsuppgifter kan vara några av anledningarna till det vanliga och väl förekommande problemet av smärta i nacken. Med en elektrisk nackmassage kan du lindra all sådan obehag när och var du vill istället för att lägga dyra pengar på andra lösningar. Vi har testat marknadens bästa för att hjälpa dig välja vilken just du ska köpa!

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Elektrisk Nackmassage thumbnail

Elektrisk Nackmassage bäst i test 2024

1. Champion Nackmassage Shiatzu Nacke/Axlar/Rygg NM210

Champions nackmassage är utformad främst för massage av nacke och skuldror men går även att använda på andra områden. Med två valbara program samt ett tillval av värmebehandling som bjuds du på en skön shiatsu massage mjuknar upp hårda och stela muskler i kroppen.
1 149,00 SEK

2. Nackmassage med TENS & EMS-terapi samt 4D massage – Lindra & förebygg

En högreglerbar massage med 15st intensitetslägen att välja mellan som lindrar smärta och obehag i kroppens muskler. Produkten är lätt till vikten men också lätt till användningen tack var det en bra genomtänkt design.
999,00 SEK

Bästa Elektrisk Nackmassage

  1. Champion Nackmassage Shiatzu Nacke/Axlar/Rygg NM210
  2. Nackmassage med TENS & EMS-terapi samt 4D massage – Lindra & förebygg

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Champion Nackmassage Shiatzu Nacke/Axlar/Rygg NM210 från Mobilmarket. Champions nackmassage är utformad främst för massage av nacke och skuldror men går även att använda på andra områden. Med två valbara program samt ett tillval av värmebehandling som bjuds du på en skön shiatsu massage mjuknar upp hårda och stela muskler i kroppen.
ProduktPrisHandla
1. Champion Nackmassage Shiatzu Nacke/Axlar/Rygg NM2101 149,00 SEK Köp nu
2. Nackmassage med TENS & EMS-terapi samt 4D massage – Lindra & förebygg 999,00 SEK Köp nu