Skrivet av:
admin


Bullpadel Elite – Prisvärd elegans

Testad: 21 oktober, 2022 av admin

 • 4 fack
 • Håller racket i medeltemperatur
 • Framtaget av världsspelare
 • Avskalad design (för min smak)

En rymlig och snygg padelväska

Bullpadel Elite (2022) är en ny väska från Bullpadel. Ett mycket omtyckt märke som har en historia av att producera väldigt bra väskor av hög kvalitet. Just denna modell Elite är ett samarbete med Gemma Triay (spansk damspelare rankad nr 3 i världen).

Väskan har totalt 4 olika fack. Ett stort för diverse prylar. Två fack för dina racket (som också är skyddade emot kyla/värme. Sista facket är ett luftfack som gör att dina skor eller kläder kan ventileras.

Prismässigt är den mycket prisvärd och går att köpa för ungefär 800 kronor. Väldigt mycket väska för pengarna och du eller någon som önskar en kommer garanterat vara nöjd.

Handla hos:

* Priser kan komma att ändras från testtillfället.


Bullpadel Mid Capacity Black – Den eleganta och prisvärda padelväskan

Testad: 30 maj, 2022 av Joel

 • Läcker
 • Gott om förvaring
 • Sitter skönt på ryggen
 • Tung

Snygg design

Den absolut största styrkan (kanske inte bara) hos Bullpadel Mid Capacity är dess ruggit snygga design. Jag har sällan känt mig som en sådan kund som första gången jag gled in in i padelhallen med denna väska.

Gott om förvaring

Utöver sin snygghet rymmer man också ett par racket, skor och ombyte i flera praktiska fack. Dessutom är den till skillnad från många andra padelväskor oerhört skön att bära.

Handla hos:

* Priser kan komma att ändras från testtillfället.


RS Pro Padel Bag – Lyxväskan för proffsen

Testad: 12 juli, 2022 av admin

 • Hög kvalitet i material
 • Stor volym
 • Guld och svart
 • En dyrare prisklass

En lyxväska från RS

RS Sport har sedan lanseringen levererat flera snygga och grymma produkter. De har tagit ett premium-segment och skapat racket, bollar och väskor av yttersta kvalitet.

Deras RS Pro Bag i Guld och Svart börjar pris runt 1300 kronor och även den andas lyx. Materialet är styvt vilket ger en känsla av att denna väska kan hålla i evigheter. Till skillnad från andra billigare väskor där väskan nästan lägger sig platt utan innehåll.

Handla hos:

* Priser kan komma att ändras från testtillfället.

Köpa bästa padelväskan

Att köpa den bästa padelväskan är inte bara praktiskt utan kommer också göra att de där promenaderna till hallen blir betydligt behagligare. I denna guide har vi testat en rad väskor och kommer hela tiden uppdatera och utöka testerna i den takt vi tycker är nödvändigt.

Vi har kollat på följande aspekter i valet att kora den bästa padelväskan.

Utseende och design

Utseende i all ära, man vill ha en snygg padelväska. Men design och funktion är snäppet viktigare och kommer alltid att prioriteras. Rent konkret innebär det är att man få i det antal racket som behövs, att skorna har en bra plats och att den är skön på ryggen.

En bra padelväska rymmer 2-5 padelracket och skor plus annat ombyte utan problem.

Vikt och mått

Vikten och måttet på en padelväska är avgörande för hur enkel den är att bära omkring. Du som transporterar mycket i lokaltrafik till och från padelhallen kan med förmån ha en nättare variant än en stor och tung.

Jag personligen reser mycket med buss och har därför valt just en liten och lätt väska. Om du istället reser med bil kan det såklart gå bra att ha något som rymmer mer material, vilket givetvis är fördel i så fall.

Kolla på respektive produkt i vårt test på vikt och mått. Mått anges i gram och måtten i cm.

Typ av padelväska

Ytterligare en aspekt att tänka på är att man i grund och botten kan dela in padelväskor i fler olika kategorier. Vanliga padelväska, sidoväska, duffelbag och ryggsäck.

Vanlig padelväska – är den klassiska modell som du ofta ser i hallen. Det är en stor väska som rymmer flera rack, skor och bollar. Även denna typ av väska finns i olika storlekar men den rundade modellen som smalnar av neråt rumpan definierar denna modell.

Duffelbag – en duffelbag är idag väldigt vanlig när det kommer till att resa och finns även som padelväska hos flera tillverkare. Den är något enklare att hantera och har inte speciella fack i sig utan tar en stor volym i utrymme.

Ryggsäck – en padel ryggsäck är något billigare och enklare variant av en padelväska som är utformad precis som en vanlig ryggsäck men oftast med ett fack för ditt padelrack.