Aktivitetsklocka

OutdoorSportTeknik

En aktivitetsklocka, även kallad aktivitetsarmband, är en hög funktionellt armbandsur för att samla in data kring hur du rör på dig. Klockan placeras som vilken annan klocka på armen och mäter därmed din puls, rörelse och liknande aktivitet.

I detta test kommer vi gå igenom 5 olika aktivitetsklockor som vi på Testkalle.se har korat till de bästa.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Aktivitetsklocka thumbnail

Aktivitetsklocka bäst i test 2024

1. Garmin Venu 2S

En riktigt schysst klocka som har all den funktionalitet man kan önska. För den som vill hålla extra koll finns kaloriförbrukning. Tål vatten bra och vi gillar grafit-färgen!
4 490,00 SEK

2. Garmin Instinct 2

En mycket nätt och snygg aktivitetsklocka som behöver mycket funktioner. Vad vi noterar är att klockan har en fantastisk bra batteri tid, nästan 14 dagar. Inte i närheten så bra som Forerunner 45 från Garmin.
2 285,00 SEK

3. Xiaomi Smart Band 7

En enkel modell som funkar passar dig som vill hålla koll på förbrukning, tiden och enklare aktiviteter. Sofistikerad med 120 olika sporter men fortfarande liten och begränsad.
790,00 SEK

Bästa Aktivitetsklocka

  1. Garmin Venu 2S
  2. Garmin Instinct 2
  3. Xiaomi Smart Band 7

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Garmin Venu 2S från Mobilmarket. En riktigt schysst klocka som har all den funktionalitet man kan önska. För den som vill hålla extra koll finns kaloriförbrukning. Tål vatten bra och vi gillar grafit-färgen!
ProduktPrisHandla
1. Garmin Venu 2S4 490,00 SEK Köp nu
2. Garmin Instinct 22 285,00 SEK Köp nu
3. Xiaomi Smart Band 7790,00 SEK Köp nu