GPS klocka för barn

Barn & FamiljTeknik

En av de starkaste trenderna inom teknik och barnprylar är en så kallad GPS-klocka. Syftet med en GPS-klocka för barn (även kallat smartklocka för barn) är ett du som förälder i grund och botten kan se via din smartphone vart ditt barn befinner sig. Det finns en rad andra funktioner med samma syfte, ökad säkerhet och kontroll kring dina barn.

Publicerad av admin
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
GPS klocka för barn thumbnail

GPS klocka för barn bäst i test 2024

1. Cmee Playtime 4G

En liten och nätt GPS-klocka för barn som kommer med en gratis app. Väger endast 42 gram, vilket är bra mycket lägre än andra modeller. Har inbyggd kamera så ditt barn kan ta enklare bilder. En favorit hos oss!
1 595,00 SEK
1 195,00 SEK

2. MiniFinder GPS Pico

En nyckelring med spårbar GPS kan vara ett alternativ till traditionell GPS-klocka för barn. Då hänger du den på nycklar, jacka eller annat som barnet har med sig. Ingen kommunikation kan ske men du har en extra trygghet.
1 799,00 SEK

Bästa GPS klocka för barn

  1. Cmee Playtime 4G
  2. MiniFinder GPS Pico

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Cmee Playtime 4G från HomeSafety. En liten och nätt GPS-klocka för barn som kommer med en gratis app. Väger endast 42 gram, vilket är bra mycket lägre än andra modeller. Har inbyggd kamera så ditt barn kan ta enklare bilder. En favorit hos oss!
ProduktPrisHandla
1. Cmee Playtime 4G1 595,00 SEK 1 195,00 SEK Köp nu
2. MiniFinder GPS Pico1 799,00 SEK Köp nu