Äggkokare

Kök

Att koka dina ägg bör inte vara något tidskrävande eller även behöva din uppmärksamhet. Dagens äggkokare behöver bara ställas in och gör sedan hela jobbet och avslutar även jobbet när äggen är färdiga så att dina ägg är perfekt tillagade. Ett måste för dig som gillar ägg på frukosttallriken eller matbordet. Vi har jämfört och testat för att hjälpa dig välja den bästa äggkokaren!

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Äggkokare thumbnail

Äggkokare bäst i test 2024

1. Dossify Smart Äggkokare

En smart äggkokare som lever upp till sitt namn med sin mångfald av smarta funktioner. Denna stilrena kokaren med en minimalistisk design klarar upp till 6 ägg åt gången och kan enkelt kontrolleras. Detta görs med hjälp av exempelvis temperaturkontrollen, tidsinställning samt den digitala displayen som alla samarbetar för att göra det möjligt att välja precis hur du vill att dina ägg ska vara tillagade.
599,00 SEK

2. Esperranza Egg-Master EKE001

En äggkokare från Esperranza som klarar tillagning av upp till 7st ägg samtidigt och är otroligt enkel att använda. Efter att du ställt in önskad hårdhet på dina ägg så är det bara vänta några minuter tills maskinen stänger av automatiskt när det är färdigt.
249,00 SEK

3. OBH Nordica Äggkokare X-fri

En kokare för dina ägg från OBH som klarar upp till 6st ägg åt gången. Klassisk design dör du ställer in timer beroende på om du vill ha lös/mellan/hårdkokta ägg och den gör jobbet tills den är klar vilket den talar om för dig med ett ljudsignal.
599,00 SEK

4. Severin EK3166

En äggkokare från Severin som har förenklat det så mycket som möjligt i denna produktens design. Med hjälp av det LED belysta vredet ställer du in vilken nivå av hårdhet du vill ha på dina ägg som senare piper till när dem är färdigtillagade. Klara upp till 6 ägg åt gången
499,00 SEK

Bästa Äggkokare

  1. Dossify Smart Äggkokare
  2. Esperranza Egg-Master EKE001
  3. OBH Nordica Äggkokare X-fri
  4. Severin EK3166

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Dossify Smart Äggkokare från Dossify. En smart äggkokare som lever upp till sitt namn med sin mångfald av smarta funktioner. Denna stilrena kokaren med en minimalistisk design klarar upp till 6 ägg åt gången och kan enkelt kontrolleras. Detta görs med hjälp av exempelvis temperaturkontrollen, tidsinställning samt den digitala displayen som alla samarbetar för att göra det möjligt att välja precis hur du vill att dina ägg ska vara tillagade.
ProduktPrisHandla
1. Dossify Smart Äggkokare599,00 SEK Köp nu
2. Esperranza Egg-Master EKE001 249,00 SEK Köp nu
3. OBH Nordica Äggkokare X-fri 599,00 SEK Köp nu
4. Severin EK3166499,00 SEK Köp nu