Smörgåsgrill

Kök

Vill du få dina goda mackor, toasts och paninis att bli varma, krispiga och goda men vet inte vilken grill du ska köpa? Vi har jämfört marknadens utbud och tagit fram dem bästa smörgåsgrillarna för att förenkla beslutet för dig.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Smörgåsgrill thumbnail

Smörgåsgrill bäst i test 2024

1. Princess Supreme XXL

En XXL märkt grill på 1600W från PRINCESS erbjuder en generös yta på 27,8cm x 25,6cm och ger tilfälle för dig att laga större smörgåsar. Lätt att rengöra då plattorna är non-stick och atagbara.
819,00 SEK

2. Champion Multi

Smörgåsrillen Multi från Champion lever upp till sitt namn då du kan grilla två toasts alternativt en större macka åt gången på 750W med en hyfsat stor non-stick yta som dessutom är rafflad för att ge maximalt krisp effekt. Indikationslampan ger dig bra koll och gummifötterna ger dig stabilitet.
399,00 SEK

3. BLACK+DECKER Grill

BLACK+DECKER's grill på 750W går till ett schysst pris och gör det smidigt för dig att värma/grilla dina smörgåsar. Kommer med en lampa som indikerar status på värmen och är även enkel att rengöra efter användning. Denna grillen får även pluspoäng för dess halkfria fötter och enkla förvaring.
299,00 SEK

Bästa Smörgåsgrill

  1. Princess Supreme XXL
  2. Champion Multi
  3. BLACK+DECKER Grill

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Princess Supreme XXL från Mobilmarket. En XXL märkt grill på 1600W från PRINCESS erbjuder en generös yta på 27,8cm x 25,6cm och ger tilfälle för dig att laga större smörgåsar. Lätt att rengöra då plattorna är non-stick och atagbara.
ProduktPrisHandla
1. Princess Supreme XXL 819,00 SEK Köp nu
2. Champion Multi399,00 SEK Köp nu
3. BLACK+DECKER Grill299,00 SEK Köp nu