Preppingprodukter

Hus & HemOutdoor

Enligt lagen ska varje medborgare kunna klara sig själv i minst en vecka om vi skulle hamna i en kris eller nödsituation. Hur väl förberedd du är avgör hur väl du klarar dig. Även om vi inte önskar dig det så har vi tagit fram en lista på bästa preppingprodukter för att hjälpa dig vara väl förberedd om det skulle behövas. Kan även vara bra att köpa för den som bara är friluftsliv intresserad.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Preppingprodukter thumbnail

Preppingprodukter bäst i test 2024

1. Titanpaketet - Nordic Preparation

Titanpaketet är utformat för nödsituation såväl som friluftsliv med sin högkvalitativa utomhuskök. I paketet ingår en kastrull, luftpump med powerbank, titansked, kedjesåg och ficklampa. Samtliga produkter är tillverkade av stålmaterialet Titan som ger dig många fördelar så som, rostfritt, lätt vikt, stark material.
2 204,00 SEK
1 599,00 SEK

Bästa Preppingprodukter

  1. Titanpaketet - Nordic Preparation

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Beredskapslåda - Bered från Bered. En beredskapslåda skapad och utvald av BERED SVERIGE AB utifrån MSB's riktlinjer. Innehåller gasbrännare/gasolgrill, gasbehållare, nödradio, 3st vattenbehållare (10L), vattenrenare (70L), First-Aid kit, Väska (vattentät/slitstark), broschyr med viktiga nummer och information.
ProduktPrisHandla
1. Titanpaketet - Nordic Preparation2 204,00 SEK 1 599,00 SEK Köp nu