Popcorn-maskin

Kök

Med en popcorn-maskin kan man snabbt och enkelt poppa popcorn utan att behöva ha en mikro. Det blir även lite festligare och roligare när man skall poppa. Vi har jämfört och recenserat de bästa popcorn-maskinerna för er besökare!

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Popcorn-maskin thumbnail

Popcorn-maskin bäst i test 2024

1. Big Popper

Big Popper Popcornmaskin från OBH Nordica är den bästa poppare som vi hittat. Den är både prisvärd och mycket effektiv när det kommer till att poppa popcorn. Man får plats med ca 4.5 liter popcorn, så det räcker till hela familjen.
571,00 SEK

2. Popcornmaskin med vagn

Detta är en lite billigare, men fortfarande stor popcornmaskin med vagn för dig som vill göra popcorn ute på gatorna. Passar utmärkt för barn som vill testa på att sälja popcorn eller bara ha kul med vännerna!
899,00 SEK

3. Popcornmaskin

Detta är en premium-popcornmaskin som kan brukas av serösa företag eller helt enkelt av en privatperson som älskar popcorn! Den är tillverkad i aluminium och har härdat glas, precis som en professionell popcornmaskin skall ha. Går att använda både utomhus och inomhus.
6 017,00 SEK
3 960,00 SEK

Bästa Popcorn-maskin

  1. Big Popper
  2. Popcornmaskin med vagn
  3. Popcornmaskin

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Big Popper från OBH Nordica. Big Popper Popcornmaskin från OBH Nordica är den bästa poppare som vi hittat. Den är både prisvärd och mycket effektiv när det kommer till att poppa popcorn. Man får plats med ca 4.5 liter popcorn, så det räcker till hela familjen.
ProduktPrisHandla
1. Big Popper571,00 SEK Köp nu
2. Popcornmaskin med vagn899,00 SEK Köp nu
3. Popcornmaskin6 017,00 SEK 3 960,00 SEK Köp nu

Hur vi utförde testet

För att hitta den bästa popcornmaskinen analyserade vi flera produkter, kundrecensioner och topplistor. Vi ställde oss även dessa viktiga frågor:

Hur effektiv är popcornmaskinen?
Hur stor kapacitet har popcornmaskinen?
Hur enkel är popcornmaskinen att rengöra?
Vilka funktioner och tillbehör följer med popcornmaskinen?
Hur lättanvänd och ergonomisk är popcornmaskinen?

 

Utifrån dessa frågor valde vi ut tre popcornmaskiner som blev bäst i test enligt oss på Testkalle!

Vad är en popcornmaskin?

En popcornmaskin är en apparat som används för att göra popcorn. Den fungerar genom att värma upp popcornkärnor tills de poppar och blir till det goda popcorn vi känner igen. Popcornmaskiner finns i olika storlekar och modeller, från små varianter för hemmabruk till stora maskiner som används på biografer och marknader.