Vattenrening

Hälsa

Rent och hälsosamt dricksvatten är något man kanske aldrig vill behöva bekymra sig om. Men står man i en situation där man bara har smutsigt vatten är det ännu inte kört. Det finns en rad olika produkter för att filtrera vatten så som tabletter, flaskor, osv. På så sätt elimineras vattenburna bakterier och ger godare och hälsosammare vatten att dricka. Men vilken produkt är då bäst? Jo vi har jämfört och tagit fram de bästa vattenrenings produkter att köpa.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Vattenrening thumbnail

Vattenrening bäst i test 2024

1. Dricksflaska med vattenreningsfilter

En vattenrenings flaska från SwePrep som klarar att filtrera upp till 1500 liter. Samarbetet mellan hålfibermembran och kolfilter i flaskan ger en omedelbar resultat på vattnet. Avlägsnar 99% av vattenburna bakterier.
499,00 SEK

2. Vattenreningstabletter - Bered

En variant till vattenrening är tabletter som dessa. En tablett renar en liter vatten och totalt räcker samtliga tabletterna för upp till 70 liter vatten. Enkelt att använda då man bara placerar tablett i vatten och inom 30 minuter har den upplöst och renat vattnet.
229,00 SEK

Bästa Vattenrening

  1. Dricksflaska med vattenreningsfilter
  2. Vattenreningstabletter - Bered

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Dricksflaska med vattenreningsfilter från Nordic Preparation. En vattenrenings flaska från SwePrep som klarar att filtrera upp till 1500 liter. Samarbetet mellan hålfibermembran och kolfilter i flaskan ger en omedelbar resultat på vattnet. Avlägsnar 99% av vattenburna bakterier.
ProduktPrisHandla
1. Dricksflaska med vattenreningsfilter499,00 SEK Köp nu
2. Vattenreningstabletter - Bered229,00 SEK Köp nu