Fårskinnstofflor

Kläder

Är dina fötter trötta på att frysa som isbitar eller svettas som små vattenfall i plasttofflor? Då är det dags att byta om till fårskinnstofflor Där varje steg känns som ett steg på fluffiga moln. Med sin naturliga isolering och mjukhet är fårskinnstofflor ett måste för den som önskar både värme och komfort! Vi har jämfört ett utbud av tofflor för att hjälpa dig hitta de bästa fårskinnstofflor.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Fårskinnstofflor thumbnail

Fårskinnstofflor bäst i test 2024

1. Nature Collection Mocka

Fårskinnstofflor från NC som kombinerar mode med bekvämlighet i detta par mocka tofflor. Undertill får du platåsulor som ger höjd och stöd till fötterna medans resterande del av tofflorna är tillverkat av fårskinn från Nya Zeeland och dessutom toppas det med fårull av högkvalitet.
1 399,00 SEK

2. Straps Tofflor

Snygga tofflor av fårskinn som är formade i dammodell och är en variant som täcker fötterna för en varm och mysig känsla. Finns i flera färgalternativ: Svart, Grå, Beige och Rosa och i storlekar mellan 35-42.
1 079,00 SEK

3. Lilly Fårskinnstofflor

Mjuka och hållbara fårskinnstofflor där sulan är gjord av kork och dess stadighet gör den lämplig att användas både inomhus och utomhus. Ovanpå är fårskinnet format i en knut för snygg design och dessutom för svalka under varma dagar. Finns i färgerna Mint, Rosa, Vit, Brun, Beige och Grå.
1 079,00 SEK

4. Skofyndet Fårskinnstofflor

Ett par varma tofflor som är tillverkade av 100% äkta fårskinn och passar perfekt för de kyligare dagarna med dess mjuka och omslutande design.
449,00 SEK

Bästa Fårskinnstofflor

  1. Nature Collection Mocka
  2. Straps Tofflor
  3. Lilly Fårskinnstofflor
  4. Skofyndet Fårskinnstofflor

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Nature Collection Mocka från Fårskinn.se. Fårskinnstofflor från NC som kombinerar mode med bekvämlighet i detta par mocka tofflor. Undertill får du platåsulor som ger höjd och stöd till fötterna medans resterande del av tofflorna är tillverkat av fårskinn från Nya Zeeland och dessutom toppas det med fårull av högkvalitet.
ProduktPrisHandla
1. Nature Collection Mocka1 399,00 SEK Köp nu
2. Straps Tofflor1 079,00 SEK Köp nu
3. Lilly Fårskinnstofflor1 079,00 SEK Köp nu
4. Skofyndet Fårskinnstofflor 449,00 SEK Köp nu