Eltandborste

Hälsa

Rengörning av tänderna har aldrig varit enklare med hjälpen av elektriska tandborstar. Vi har jämfört och funnit dem bästa eltandborste för att du enkelt ska veta vilken eltandborste du ska köpa!

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Eltandborste thumbnail

Eltandborste bäst i test 2024

1. Sonic Silver Whitening Eltandborste

En eltandborste från tandvårdsmärket Beconfident som utlovar en ordentlig rengörning av tänderna. Kommer med en tandborsthuvud och har 3 valbara lägen att ställa in (Sensetive, Clean, Whitening). Dessutom har den en timer som går varje 30:e sekund för att säkerställa borstning i alla käkens 4 hörn, timern stängs av efter 2 minuter. Laddar upp till fullt på 6 timmar och batteriet varar sedan i.upp till 90 dagar.
895,00 SEK

2. Ivismile Smart Eltandborste med LED Belysning - Vit

En eltandborste från Ivismile som kommer med två borsthuvuden utmärkta med LED belysning. Benämns som smart tack var det möjligheten att kunna välja en av 4 lägen (Cleaning, White, Polish, Gumcare) och dessutom har den en funkion där den minns senaste läget och startar upp på samma läge nästa gång. En full laddning tar 12 timmar och räcker för användning i upp till 2 veckor.
699,00 SEK
399,00 SEK

Bästa Eltandborste

  1. Sonic Silver Whitening Eltandborste
  2. Ivismile Smart Eltandborste med LED Belysning - Vit

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Sonic Silver Whitening Eltandborste från Beconfident®. En eltandborste från tandvårdsmärket Beconfident som utlovar en ordentlig rengörning av tänderna. Kommer med en tandborsthuvud och har 3 valbara lägen att ställa in (Sensetive, Clean, Whitening). Dessutom har den en timer som går varje 30:e sekund för att säkerställa borstning i alla käkens 4 hörn, timern stängs av efter 2 minuter. Laddar upp till fullt på 6 timmar och batteriet varar sedan i.upp till 90 dagar.
ProduktPrisHandla
1. Sonic Silver Whitening Eltandborste895,00 SEK Köp nu
2. Ivismile Smart Eltandborste med LED Belysning - Vit699,00 SEK 399,00 SEK Köp nu