Tornfläkt

Hus & Hem

Varma sommardagar och kvav luft är inget behaglig tillstånd att vara i. En effektiv lösning är tornfläkt/pelarfläkt som cirkulerar luft och ger en kylig omgivning. Dessutom är det snyggare än alternativa fläktar som tar upp mycket plats. Vilken tornfläkt är bäst då? Vi har testat marknadens utbud åt dig så du kan enkelt välja vilken fläkt som kommer kyla ner det för dig bäst.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Tornfläkt thumbnail

Tornfläkt bäst i test 2024

1. Honeywell Quiet HYF290E4

Amerikanska tillverkaren Honeywell erbjuder en fläkt som ger dig som användare mycket kontroll över såväl hastigheter och ljud med 8 olika driftlägen. Utöver det har du en timer som kan regleras mellan 1, 2, 4 eller 8 timmar och självklart går det att styra med den medföljande fjärrkontroll.
1 495,00 SEK

2. NORDIC HOME CULTURE | (2-i-1)

NORDIC HOME 2-i-1 tornfläkt och luftcirkulator är en perfekt lösningen för att hålla det svalt. Fläkten erbjuder tre olika vindlägen för att passa dina specifika behov, du välja mellan tre olika hastigheter för att skapa den perfekta luftcirkulationen i rummet. Den har också en praktisk timerfunktion som gör det möjligt att ställa in önskad tid för hur länge fläkten ska vara igång. Denna tornfläkt landar på 112cm i höjden.
709,00 SEK

3. VidaXL Tornfläkt

En fläkt från VidaXL med hög luftflöde och låg ljudnivå som är 80cm i höjden. Den har en timer och även 3 hastighetsnivåer som kan styras med den medföljande fjärkontrollen.
971,99 SEK

Bästa Tornfläkt

  1. Honeywell Quiet HYF290E4
  2. NORDIC HOME CULTURE | (2-i-1)
  3. VidaXL Tornfläkt

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Honeywell Quiet HYF290E4 från Mobilmarket. Amerikanska tillverkaren Honeywell erbjuder en fläkt som ger dig som användare mycket kontroll över såväl hastigheter och ljud med 8 olika driftlägen. Utöver det har du en timer som kan regleras mellan 1, 2, 4 eller 8 timmar och självklart går det att styra med den medföljande fjärrkontroll.
ProduktPrisHandla
1. Honeywell Quiet HYF290E41 495,00 SEK Köp nu
2. NORDIC HOME CULTURE | (2-i-1)709,00 SEK Köp nu
3. VidaXL Tornfläkt971,99 SEK Köp nu