Tandblekning

Hälsa

Vill du ha vitare tänder och dessutom få det gjort hemma? Vi har jämfört olika lösningar för bäst tandblekning som du kan ta del av hemma och sammanställt dem som har bäst resultat.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Tandblekning thumbnail

Tandblekning bäst i test 2024

1. Dentaworks (Komplett set)

Ett set från tandbleknings proffsen Dentaworks som innehåller Dentaworks tandblekningsgel 20 ml, 3st Dentaworks Soft tandskenor (BPA-fria), en nyansguide och dessutom en förvaringsbox för tandskenorna. Detta set räcker i snitt till 56 blekningar.
499,00 SEK

2. Beconfident X3 Premium Kit

Ett tandblekningskit från Beconfident som utlovar vitare tänder genom en trestegs process. I kittet ingår två blekningspennor, en munskena och en tandgloss som appliceras efter behandling för att skydda tänderna från att bli vidare missfärgade och ger en glans till dem nybehandlade tänderna.
595,00 SEK

3. Finesmile+ (Fullt set)

Ett tandblekningset från Finesmile som ger dig vitare resultat på bara 10 minuter. I paketet ingår 1x LED-munstycke, 3x Tandblekningsstift med FS+ formel, 1x nyansguide och 3x Adaptrar som allt i allt ska räcka till uppemot 50 blekningar. Förutom att göra tänderna vitare så bidrar denna produkt till starkare och mer beskyddade tänder.
1 299,00 SEK

4. Confidentsmile Startkit

En tandbleknings kit från Confidentsmile som kommer med 3st munskenor, 1 st blekningsgeloch dessutom en 1st LED lampa som medfäljer. Denna produkt har goda recensioner som rapporterat märkbara skillnader i tänderna.
495,00 SEK

Bästa Tandblekning

  1. Dentaworks (Komplett set)
  2. Beconfident X3 Premium Kit
  3. Finesmile+ (Fullt set)
  4. Confidentsmile Startkit

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Dentaworks (Komplett set) från Dentaworks. Ett set från tandbleknings proffsen Dentaworks som innehåller Dentaworks tandblekningsgel 20 ml, 3st Dentaworks Soft tandskenor (BPA-fria), en nyansguide och dessutom en förvaringsbox för tandskenorna. Detta set räcker i snitt till 56 blekningar.
ProduktPrisHandla
1. Dentaworks (Komplett set)499,00 SEK Köp nu
2. Beconfident X3 Premium Kit595,00 SEK Köp nu
3. Finesmile+ (Fullt set)1 299,00 SEK Köp nu
4. Confidentsmile Startkit495,00 SEK Köp nu

Att tänka när du köper tandblekning

Om du överväger att köpa ett tandblekningskit som går att använda hemma finns det några saker att tanka på. Vi på testkalle.se anser innehållet, priset och resultatet är det viktiga.

Innehållet

Ingen av de tandblekningskit vi har testat på denna sida innehåller farliga eller otillåtna ämnen. De kit vi har jämfört innehåller ämnen som karbamidperoxid och väteperoxid, och de då oftast i form av en gel. Det finns även blekning genom enbart belysning.

Pris

Ett första startkit kostar enligt vår jämförelse mellan 495 kr till 1299 kr. Antalet blekningar för det priset är i genomsnitt 50 st. Ett kit innehåller ofta en penna, blekningsgel, skenor och förvaring.

Resultatet

Det viktigaste när det kommer till tandblekning hemma är givetvis resultatet. Syftet här är att bleka sina tänder från tidigare missfärgningar. Resultatet rapporteras antingen från externa omdömen, direkt från leverantören eller i ett test som vårt.

Så testade vi tandblekning hemma

Vårt test genomfördes genom att vi beställde hem tanblekning från Finesmile, Beconfident, DentaWay, DentaWorks och Confidentsmile. Med de beställda testerna genomförde vi följande moment:

  • Kontrollerade innehållet (genom unboxing)
  • Genomförde en tandblekning
  • Kontrollerade resultatet av första blekningen