Ståmatta

Träning

Är du trött på hårda golv? Då är en ståmatta den bästa investeringen för just dig! Ståmattor har många fördelar för kroppen så som minskad trötthet, bättre blodcirkulation, ökad balans, och framförallt en högre produktivitetet. Ja listan är lång… och det kan vara svårt att välja vilken ståmatta man bör köpa. Kika på detta test som vi har genomfört för att hjälpa dog välja rätt!

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Ståmatta thumbnail

Ståmatta bäst i test 2024

1. Sun-Flex StandMat Boost

Sunflex Standmat är utmärkt för att hålla energin uppe under långa arbetsdagar tack var det dem 254 aktiveringspunkterna som bidrar till en trevlig komfort.
1 311,25 SEK

2. JobOut Workflow Round Design

En ståmatta som utmärker sig med en rund design men erhåller all ergonomisk gynnsamhet genom att avlasta kroppens belastning. Det övertäckande filttyget ser även till att du får maximal komfort om du vill stå på den barfota.
2 773,75 SEK
1 448,75 SEK

3. Moguls - Ståmatta Massage

JobOut's Mogul är formad med upphöjda bubblor som ger en mjuk massage till fötterna när man ställer sig på mattan. Den har bra effekter på kroppen så som stimulation av blodflödet samt även minska spänningar i kroppen.
379,00 SEK

4. Workflow Moxie - Ståmatta Balans

En ståmatta som är utvecklad för att ge användaren en bättre kroppskontroll i form av ökad balans, koordination och hållning. Väldigt praktisk att ha under långa stunder av arbete för att smyga in lite träning under vardagen.
1 199,00 SEK

Bästa Ståmatta

  1. Sun-Flex StandMat Boost
  2. JobOut Workflow Round Design
  3. Moguls - Ståmatta Massage
  4. Workflow Moxie - Ståmatta Balans

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Sun-Flex StandMat Boost från Office&Print. Sunflex Standmat är utmärkt för att hålla energin uppe under långa arbetsdagar tack var det dem 254 aktiveringspunkterna som bidrar till en trevlig komfort.
ProduktPrisHandla
1. Sun-Flex StandMat Boost 1 311,25 SEK Köp nu
2. JobOut Workflow Round Design2 773,75 SEK 1 448,75 SEK Köp nu
3. Moguls - Ståmatta Massage379,00 SEK Köp nu
4. Workflow Moxie - Ståmatta Balans1 199,00 SEK Köp nu