Säckstol

Hus & Hem

En populär möbel att ha i sitt hem är Säckstolar också kallade saccosäckar som tillför den skönaste platsen att vila på och lätt kan få en att fastna kvar i dess njutning. Det finns en stor variation på Säckstolar och hur dem tillverkas vad gäller färg, material, form, storlek osv därför har vi jämfört och tagit fram de bästa Säckstolen åt dig i detta test.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Säckstol thumbnail

Säckstol bäst i test 2024

1. Canvas Lounge Chair

En möbel som må vara den ultimata är Canvas Lounge Chair från SackIt. Med ryggstöd och 40cm sitthöjd kan du koppla av i en dansk designad och njutbar säckstol. Finns att köpa i flera andra färgval också och går att kombinera med andra möbler. Denna produkt är lämpad för inomhusbruk.
3 899,00 SEK

2. Canvas Pouf

En hållbar puff stol från SackIt som kan användas både som en fotpall eller en mysig extra sittplats bland alla andra möbler. Med en Dansk design och tillverkad av Canvas tyg får du en säckstol som håller länge.
1 599,00 SEK

3. Fårskinn Saccosäck

En saccosäck i rund design som är tillverkad med högsta möjliga komfort i åtanke. Den utmärker sig för sin klädnad i mjuk fårskinn vilket har många fördelar så som att det är slitstarkt, miljövänligt, och allergifritt.
16 199,00 SEK

4. PQP Saccossäck Wigwama

En produkt som är ett måste i barnens rum är PQP Saccosäck som passar perfekt för såväl fartfylld lek som vilostunder. Den har ett mjukt överdrag i Polyester som dessutom är tvättbart och säckens låga vikt gör den enkel att flytta. Finns att köpa i tre olika snygga färgval (Cappucino, Grå, Rosa).
757,00 SEK

Bästa Säckstol

  1. Canvas Lounge Chair
  2. Canvas Pouf
  3. Fårskinn Saccosäck
  4. PQP Saccossäck Wigwama

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Canvas Lounge Chair från SACKit. En möbel som må vara den ultimata är Canvas Lounge Chair från SackIt. Med ryggstöd och 40cm sitthöjd kan du koppla av i en dansk designad och njutbar säckstol. Finns att köpa i flera andra färgval också och går att kombinera med andra möbler. Denna produkt är lämpad för inomhusbruk.
ProduktPrisHandla
1. Canvas Lounge Chair3 899,00 SEK Köp nu
2. Canvas Pouf1 599,00 SEK Köp nu
3. Fårskinn Saccosäck16 199,00 SEK Köp nu
4. PQP Saccossäck Wigwama757,00 SEK Köp nu