Hårtork

Hälsa

Efter duschen eller badet är blött hår oftast något störigt som är ansträngande och tidskrävande att torka. Men det behöver det inte vara, med hjälp av en praktisk hårtork/hårfön kan du på snabbt och effektivt få håret torrt och varmt igen. Vilken hårtork du ska köpa behöver du inte gå på jakt efter heller, vi har testat olika produkter för att hjälpa dig välja rätt.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Hårtork thumbnail

Hårtork bäst i test 2024

1. Queens Perfect Hair Hårblåsborste

En hårtork från Queens med många funktioner. Hårtorken är inbyggs i borsten och gör det möjligt att komma åt håret bättre jämfört med vanliga hårtorkar. Förutom att torka kan do även använda denna produkten för att styla håret så som att borsta, ge volym eller göra håret rakt. Det går att välja temperatur luften och borsten har en 360° vridvinkel som gör det enkelt att jobba med hela håret.
499,00 SEK
249,00 SEK

2. Taurus Studio 2200 Ionic

En hårtork från Taurus som är hopfällbar och därmed väldigt praktisk för användning både hemma eller om man så skulle vilja ha med den på resan nånstans. Hårtorken har 3 värmeinställningar och 2 blåshastigheter som man kan ställa in för att få best resultat.
623,75 SEK

3. Taurus Fashion 2200 Pure

En hårtork från Taurus som utmärker sig för sin AC motor som ger en otroligt effektiv och snabb torkning. Med dess 3 temperaturinställningar och 2 blåshastigheter kan du anpassa just efter dina behov, dessutom finns även en kalluftsfunktion som kan startas med endast en knapp.
636,25 SEK

4. Vikbar resehårtork

En snygg hårtork från Verk Group som är praktisk tack var det sin hopfällbara egenskap och även ergonomiskt designad med bra grepp och lätt vikt till att göra hårtorkningen så lätt som möjligt. Kommer med två inställningar som kan väljas.
119,00 SEK

Bästa Hårtork

  1. Queens Perfect Hair Hårblåsborste
  2. Taurus Studio 2200 Ionic
  3. Taurus Fashion 2200 Pure
  4. Vikbar resehårtork

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Queens Perfect Hair Hårblåsborste från Techkungen. En hårtork från Queens med många funktioner. Hårtorken är inbyggs i borsten och gör det möjligt att komma åt håret bättre jämfört med vanliga hårtorkar. Förutom att torka kan do även använda denna produkten för att styla håret så som att borsta, ge volym eller göra håret rakt. Det går att välja temperatur luften och borsten har en 360° vridvinkel som gör det enkelt att jobba med hela håret.
ProduktPrisHandla
1. Queens Perfect Hair Hårblåsborste 499,00 SEK 249,00 SEK Köp nu
2. Taurus Studio 2200 Ionic623,75 SEK Köp nu
3. Taurus Fashion 2200 Pure636,25 SEK Köp nu
4. Vikbar resehårtork119,00 SEK Köp nu