Underställ

CykelOutdoorSportTräning

Här får du hjälp att välja den perfekta underställ som du kan klä dig i under olika förhållanden utifrån den test och jämförelse vi har genomfört av marknadens bästa underställ!

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Underställ thumbnail

Underställ bäst i test 2024

1. GripGrab Merino

En långärmad underställ med håll för tummarna från GripGrab. Tillverkat med en kombination av merinoull och bambu, en kombination som ger en omatchad mjuk och varm känsla utan att kompromissa på andningsförmåga som man vill ha med i underställ. En krage som kramar om halsen och en dragkedja som sträcker sig till bröstet för ventilation gör så att du kan räkna med att du håller dig väl varm under årets kyligare månader!
1 049,00 SEK
778,00 SEK

2. Endura Translite

En armlösa tröja från Endura är anpassad för sporter så som cykling och utmärker sig framförallt för sin Antibakteriella behandling som eliminerar svett lukt som kan förekomma vid fysisk aktivitet.
370,00 SEK
229,00 SEK

3. GripGrab Freedom

En sömnlös underställ från GripGrab som passar för dig som är aktiv inom exempelvis cyckling, Tillverkad utan klumpiga och onösiga sömmar så erbjuds en utmärk passform som inte påverkar din rörelsefrihet. Motverkar illa lukt och fuktighet. Passar bra i väderförhållanden som är milda/kalla.
949,00 SEK
757,00 SEK

4. GripGrab Expert

GripGrab erbjuder ett kortärmat underställ som tack var det sin hög kvalitativa tillverkning tillåter mycket ventilation i specifika områden som också ser till att transportera ut fukt. Ett plagg som passar bäst i klimat som rör sig i spektrumet mellan varm och mild. Du får en tight passform som anpassar sig efter din kropp.
529,00 SEK
249,00 SEK

Bästa Underställ

  1. GripGrab Merino
  2. Endura Translite
  3. GripGrab Freedom
  4. GripGrab Expert

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är GripGrab Merino från Träningsmaskiner.com. En långärmad underställ med håll för tummarna från GripGrab. Tillverkat med en kombination av merinoull och bambu, en kombination som ger en omatchad mjuk och varm känsla utan att kompromissa på andningsförmåga som man vill ha med i underställ. En krage som kramar om halsen och en dragkedja som sträcker sig till bröstet för ventilation gör så att du kan räkna med att du håller dig väl varm under årets kyligare månader!
ProduktPrisHandla
1. GripGrab Merino1 049,00 SEK 778,00 SEK Köp nu
2. Endura Translite370,00 SEK 229,00 SEK Köp nu
3. GripGrab Freedom 949,00 SEK 757,00 SEK Köp nu
4. GripGrab Expert 529,00 SEK 249,00 SEK Köp nu