Träolja

Hus & Hem

Ett utmärkt val av material vare sig det är möbler, skärbrädor, bord, köksskivor, golv eller annat är självklart trä. Men även trä kan ha sina sämre dagar och med tiden förstöras och slitas ut. För att förhindra detta kan man behandla trä i träolja och på så sätt bevara dess kvalitet. Vi har jämfört markandens bästa träolja för att hjälpa dig med ditt beslut.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Träolja thumbnail

Träolja bäst i test 2024

1. Husgiganten Träolja

En träolja på 250m som är noggrant tillverkad för att bevara och skydda möbler. Utöver att rena så lägger den även ett skydd om trämöblerna som är vattenavvisande.
324,99 SEK

2. GUARDIAN Utomhus Träolja

En träolja från Guardian som är anpassad för trädgårdsmöbler och ser till att bevara dem i alla säsonger. Oljan kommer i en mängd på 600 ml och sköter om din trämöbler. Tillverkad med hög kvalité och miljöomtanke.
499,00 SEK

3. Guardian Ädelträolja

En träolja från Guardian som är anpassad för just ädelträ och ser till att beskydda dina finaste träytor. I denna förpackning får du sammanlagt 600ml. Tillverkad med hög kvalité och miljöomtanke.
499,00 SEK

Bästa Träolja

  1. Husgiganten Träolja
  2. GUARDIAN Utomhus Träolja
  3. Guardian Ädelträolja

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Husgiganten Träolja från Husgiganten.se. En träolja på 250m som är noggrant tillverkad för att bevara och skydda möbler. Utöver att rena så lägger den även ett skydd om trämöblerna som är vattenavvisande.
ProduktPrisHandla
1. Husgiganten Träolja 324,99 SEK Köp nu
2. GUARDIAN Utomhus Träolja 499,00 SEK Köp nu
3. Guardian Ädelträolja 499,00 SEK Köp nu