Noppborttagare

Hus & Hem

Uppliva och fräscha upp dina klädesplagg som kanske har samlat på sig nopp och ludd jätte enkelt genom att använda en noppborttagare. Ge inte upp på dina kläder utan få dem som nya och helt nopp fria. Vi har jämfört och sammanställt en lista på de bästa noppborttagare som marknaden erbjuder åt dig.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Noppborttagare thumbnail

Noppborttagare bäst i test 2024

1. Dossify Noppborttagare

En "mini" noppborttagare från Dossify som trots sin praktiska mindre storlek är kraftfull och gör jobbet. Med hjälp av dess roterande blad så skärs nopporna bort utan någon risk för att kläderna ska förstöras. Finns i flera färger (svart, vit, rosa).
149,00 SEK

2. Nord Clean

En lättanvänd noppbortagare som drivs av 2st AA batterier. Utan att behöva trycka för hårt så kan du dra maskinen över plaggen för att rensa plaggen. Nord Clean kan även enkelt nedmonteras för att tömmas och rengöras.
89,00 SEK

3. Washologi Noppborttagare

En batteridriven noppborttagare som kommer med laddare. Prisvärd och bra effekt. Finns i både svart och vit, överlag en fin design och sitter bra i handen vid användning.
394,00 SEK

4. eGrossisten Noppbortagare

En elektrisk noppborttagare som enkelt laddas via USB kabel och ger ett snabbt och kraftfullt resultat. Per laddning får du totalt 1 timme av användning för att uppliva dina plagg.
249,00 SEK

Bästa Noppbortagare

  1. Dossify Noppborttagare
  2. Nord Clean
  3. Washologi Noppborttagare
  4. eGrossisten Noppbortagare

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Dossify Noppborttagare från Dossify. En "mini" noppborttagare från Dossify som trots sin praktiska mindre storlek är kraftfull och gör jobbet. Med hjälp av dess roterande blad så skärs nopporna bort utan någon risk för att kläderna ska förstöras. Finns i flera färger (svart, vit, rosa).
ProduktPrisHandla
1. Dossify Noppborttagare149,00 SEK Köp nu
2. Nord Clean89,00 SEK Köp nu
3. Washologi Noppborttagare394,00 SEK Köp nu
4. eGrossisten Noppbortagare249,00 SEK Köp nu