Laddbox

Teknik

Framfarten av elbilar och hybridbilar har inneburit att bensinmackar har ersatts av laddstationer. Ett smidigt sätt att ladda bilen är att sätta upp en laddbox hemma eller på arbetsplatsen. Vi har jämfört några av marknadens mest omtyckta laddboxar för att hjälpa dig välja den bästa.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Laddbox thumbnail

Laddbox bäst i test 2024

1. Zaptec Go

En norsk tillverkad laddbox från Zaptec som är liten i storleken jämfört med resten av marknadens utbud men fortfarande proppad med all den bästa tekniken. Exempelvis så går det att ansluta till app för fjärrstyrning samt att den automatiskt uppdaterr sig själv. Laddboxen är kompatibel med alla elbilar och passar utifrån bilbatterins speccifika kapacitet.
4 995,00 SEK

2. Charge Amps Halo Laddbox

En laddbox från Charge Amps som har en mer annorlunda design en klassiska laddboxar med den kompaktare och rundare utformning. Denna laddbox har en maxeffekt på 11kw men utmärker sig kanske mest för dess höga IP klassning som gör att den utför sitt jobb lika väl i alla väderförhållanden.
4 995,00 SEK

3. DEFA Power Laddbox 22 kW

En laddbox från svenska företaget DEFA med 22 maxeffekt som dessutom också har en intuitiv smart display som talar om laddningstillstånd eller eventuella QR koder som kan skannas. Går även att ansluta till DEFA Power appen.
6 890,00 SEK

4. Charge Amps Aura Laddbox - Dubbla uttag

En ultimat laddbox är Charge Amps Aura som utmärkers sig för att kunna ladda två bilar samtidigt med full kapacitet (22kw) på båda. Kombinerat med möjligheten att ansluta till app för att styra ens laddning så är detta en av marknadens mest optimala laddare.
11 999,00 SEK

Bästa Laddbox

  1. Zaptec Go
  2. Charge Amps Halo Laddbox
  3. DEFA Power Laddbox 22 kW
  4. Charge Amps Aura Laddbox - Dubbla uttag

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Zaptec Go från Evify. En norsk tillverkad laddbox från Zaptec som är liten i storleken jämfört med resten av marknadens utbud men fortfarande proppad med all den bästa tekniken. Exempelvis så går det att ansluta till app för fjärrstyrning samt att den automatiskt uppdaterr sig själv. Laddboxen är kompatibel med alla elbilar och passar utifrån bilbatterins speccifika kapacitet.
ProduktPrisHandla
1. Zaptec Go4 995,00 SEK Köp nu
2. Charge Amps Halo Laddbox4 995,00 SEK Köp nu
3. DEFA Power Laddbox 22 kW6 890,00 SEK Köp nu
4. Charge Amps Aura Laddbox - Dubbla uttag11 999,00 SEK Köp nu