Hygrometer

Teknik

Många kan råka ha för hög luftfuktighet under sommar och hösten säsongen samtidigt som fuktigheten är alldeles för låg under vinter och vår månaderna. Det kan vara ett svårt uppdrag att säkerställa det bästa klimatet i sitt hem. Därför hjälper en hygrometer dig att undvika bakteriebildning och mögelskador eller torra förhållande som skadar din kropps mående genom att ange hur luftfuktigheten ligger till. Det rekommenderas att man håller en nivå mellan 40-70% RH. Vi har gjort det ännu enklare för dig att få koll på detta genom att jämföra hygrometer som finns i marknaden och framföra dem som presterar bäst.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Hygrometer thumbnail

Hygrometer bäst i test 2024

1. TERMOMETERFABRIKEN

Med en mätområde mellan -10-99% RH gör denna ett mäkrvärdigt bra jobb på att hjälpa dig säkerställa den bästa luftfuktigheten och tillsammans med annan information som temperaturen kan du säkerställa de bästa klimatet i ditt hem, rum eller kontor.
119,00 SEK

2. Bedre Inneklima - Digital

En hygrometer som är ytterst enkel att använda och med en ansiktsikon som uttrycker känslor så får du tydlig indikation om hur bra luft förhållanden som finns i rummet. Samt även digital display med mätvärden mellan 20% – 99% RH som tydligt framgår i stora tecken. Går att köpa i både svart och vit variant.
199,00 SEK
99,00 SEK

3. Arida | CH908

Arida erbjuder en hygrometer som funkar utmärkt i hemmet, kontoret eller liknande. Utöver en luftfuktighets ansvisning mellan 10% - 99% RH får du även lannan information på köpet så som temperatur, tiden och en enklare väderprognos.
399,00 SEK

Bästa Hygrometer

  1. TERMOMETERFABRIKEN
  2. Bedre Inneklima - Digital
  3. Arida | CH908

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är TERMOMETERFABRIKEN från Nordicbox. Med en mätområde mellan -10-99% RH gör denna ett mäkrvärdigt bra jobb på att hjälpa dig säkerställa den bästa luftfuktigheten och tillsammans med annan information som temperaturen kan du säkerställa de bästa klimatet i ditt hem, rum eller kontor.
ProduktPrisHandla
1. TERMOMETERFABRIKEN 119,00 SEK Köp nu
2. Bedre Inneklima - Digital199,00 SEK 99,00 SEK Köp nu
3. Arida | CH908 399,00 SEK Köp nu