Kattlåda

Husdjur

Precis som vi människor har katter sina naturliga behov som dem behöver se till. Att ge dem en smidig och ren lösning på det behöver inte vara mer komplicerat än en riktigt bra kattlåda. Vi har jämfört dem bästa kattlådorna för att hjälpa dig välja rätt.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Kattlåda thumbnail

Kattlåda bäst i test 2024

1. Husgiganten - Kattlåda Hörn

En öppen kattlåda från husgiganten som är tillverkad av robust plast och är både hållbar och stabil. Designen är anpassad för placering i hörn och kantramen på lådan är avtagbar så att man enkelt kan rengöra insidan. Skyddskanten är där förr att förhindra att kattsand sprids och smutsar ner rummet. En skopa ingår.
478,99 SEK

2. Husgiganten - Kattlåda Lock

En kattlåda från Husgiganten tillverkad av slitstark plastmaterial. Lådan har ett aktiverat filter, en skopa för rengöring och en lucka för avskiljning och enkel in -och utgång. Dessutom kan denna lådan enkelt förflyttas tack var det handlådan på ovansidan.
492,99 SEK

Bästa Kattlåda

  1. Trixie - Berto Smart
  2. Oster Odor Removing
  3. Husgiganten - Kattlåda Hörn
  4. Iglo Kattlåda med Filter FlipCat JUMBO - Grå
  5. Husgiganten - Kattlåda Lock

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Trixie - Berto Smart från . En kattlåda från Trixie som är smart designad. Botten på lådan är skapad som en sil för att förenkla rengöringen och eliminera behovet av spade/skopa. Två lådor har silen mellan sig för att skilja sanden från avföringen. Tillverkad av hårdplast.
ProduktPrisHandla
1. Husgiganten - Kattlåda Hörn478,99 SEK Köp nu
2. Husgiganten - Kattlåda Lock492,99 SEK Köp nu