Hundskor

Hund

Hundskor har en rad olika syften så som att skydda tassarna, öka halksäkerhet, minska nersmutsning, undvika bakterier, lindra skador. Vilken som är bäst att köpa kan variera utifrån vilka behov just din hund har. Vi har testat olika hundskor och dess olika funktioner för att hjälpa dig välja rätt!

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Hundskor thumbnail

Hundskor bäst i test 2024

1. Finnero SULO

Finnero's hundskor är lätt i vikten och tack var det dess felxibla egenskaper väldigt enkel att sätta på. Hundskorna är lämpade för att skydda tassarna från lera, smuts och framförallt snö.
399,00 SEK

2. Finnero Halla LUX

Ett par hundskor som kanske är hundarnas favorit tack var det dess mjuka fleece material som ser till att hålla tassarna varma under extremt kyliga och snöiga förhållanden. Designad med en rem för att anpassa hur dem sitter och fästa skorna till tassarna.
259,00 SEK

3. Dossify Vaderade hundskor

En enklare hundsko som är vadderade men inte samma grepp som andra modeller. Används mest för att skydda emot underlag, kemikalier och andra saker som kan skada din hunds tassar. Fördel är att de säljs som 4-pack.
399,00 SEK
299,00 SEK

Bästa Hundskor

  1. Finnero SULO
  2. Finnero Halla LUX
  3. Ruffwear Grip Trex
  4. Dossify Vaderade hundskor
  5. Goo-eez Athleticaz
  6. Ruffwear Summit Trex

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Finnero SULO från Dogmania. Finnero's hundskor är lätt i vikten och tack var det dess felxibla egenskaper väldigt enkel att sätta på. Hundskorna är lämpade för att skydda tassarna från lera, smuts och framförallt snö.
ProduktPrisHandla
1. Finnero SULO399,00 SEK Köp nu
2. Finnero Halla LUX259,00 SEK Köp nu
3. Dossify Vaderade hundskor399,00 SEK 299,00 SEK Köp nu

Vad tänka på när man köper hundskor?

Hundskor har som huvudsyfte att skydda din hunds fötter. Men vad har en hundsko för egenskaper som kan vara värt kolla extra på? Vi har testat tusentals hundprodukter och när det kommer till hundskor rekommendera vi dig att jämföra följande:

  • Material (under sulan)
  • Storlek
  • Passform

Materialet är viktigt om du ska använda hundskorna för något speciellt, till exempel halt underlag i vinter. Storleken säger sig själv att större hundar behöver ha större skor. Passformen har givetvis med storlek att göra men även utformningen och möjligheter att spänna med remmar.