Elbil för Barn

Barn & Familj

Även om 18 är åldersgränsen för att få körkort behöver inte barn hindras från en körupplevelse. Elbilar finns i barnmodeller och är anpassade för att ge en hög säkerhet och framförallt en rolig upplevelse. Vi har testat några leksaks bilar för barn för att hjälpa dig välja just vilken som kommer vara bästa elbil för ditt barn.

Publicerad av Peter
Expert- & faktagranskat av Albin Andersson
Elbil för Barn thumbnail

Elbil för Barn bäst i test 2024

1. Elbil för barn Fiat 500 vit

En elbil som är officiellt licensierad av Fiat med en ikonisk design, ratt, säkerhetsbälte och ergonomisk ryggstöd. Har även en display med musik och fram- och bakbelysning för en ännu bättre upplevelse. Klarar maxvikt på 30 kg och har en hastighet på 2-3 km/h.
3 256,99 SEK

2. Azeno - Elbil - Farmer with trailer

En elbil i form av traktor för dem minsta bönderna, levereras med en vagn för att fästa på traktorns baksida. Kan köras både framåt och bakåt. Batteri på 6V.
1 243,00 SEK

Bästa Elbil Barn

  1. Azeno Elbil - Range Rover Evoque
  2. Elbil för barn Fiat 500 vit
  3. Azeno Elbil - Mercedes AMG G63 - Svart
  4. Azeno - Elbil - Farmer with trailer

Testvinnare

Vinnaren i vårt test är Azeno Elbil - Range Rover Evoque från . En imponerande Range Rover elbil för dem minsta tillverkad under licens från Land Rover. En tuff och attraktiv modell som är designad för användning på olika underlag som asfalt, plattor, gräs och andra asfalterade områden med sina fyra kraftfulla motorer, stora terränggummihjul och ett starkt 12V / 10Ah batteri. Utrustad med två framåtväxlar och en backväxel för olika körsituationer. Tillkommer även en fjärrkontroll, vilket ger vuxna möjlighet att ta kontroll. Har även säkerhetsbälte och en inbyggd tuta i ratten.
ProduktPrisHandla
1. Elbil för barn Fiat 500 vit3 256,99 SEK Köp nu
2. Azeno - Elbil - Farmer with trailer1 243,00 SEK Köp nu